Imps and elfs

Det är bråda dagar. I butiken börjar höstkläderna fylla på. Nytt för i höst är en kärlek vid första ögonkastet. Skitsnygga holländska Imps and Elfs. Fint skurna. Fint inramade. Fint utförda. Fint producerade. Imps&Elfs samarbetar med MADE-BY, som ett dotterbolag till holländska Solidaridad Fair Trade organization, för att rensa upp i produktionsprocessen. Det slutgiltliga målet för samarbetet är att producera kläder som är 100% fria från barnarbete och tillverkade av ekologisk bomull. Det är sånt jag gillar. Sånt är vackert på fler än ett sätt.
KRaMaR FRåN MiG

3 Comments

  1. Jag läser dina inlägg och tänker återigen att du ÄR Mammagumman, och att Mammagumman är en så otroligt vacker människa. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *