Höstkänningar

Har skaffat mig ett så himla snyggt block. Nu skriver jag listor. Listor på sånt som skall fixas. Det känns som om hösten är på väg. I natt och i dag har det regnat i massor. Nu tittar solen fram igen. Kanske det kan bli några varma sköna veckor till. Det känns som om det skulle kunna behövas. Lite värme till.

KRaMaR FRåN MiG

4 Comments

  1. Men åh vilken fin! Och jag som är i akut behov av en ny skrivbok, nu är även pärmen fullklottrad på min nuvarande… Var har du köpt den?
    Hoppas du har en skön helg!?
    Kramar Lisa

  2. Hihi! Jag svarade Lisa i hennes blog, men nu svarar jag även här. Det är inte mer mystiskt än att jag hittade den skitsnygga boken på akademibokhandeln. Efter ett tag insåg jag att jag gillade den direkt eftersom tapeterna jag satte i Liv och Malvas rum var av samma designer. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *