Here she comes…

Länge och väl har hon sysselsatt mig denna lilla dam. Men så är hon färdig idag. Hennes namn är nog Amanda. Efter Amanda Jensen. Om man ska gå på färgerna. Nogsamt sydd liten klänning och benkläder från förr. Hårband med körsbär och så navel förstås. När lilla kom till jorden. Kanske hon ska heta Maja istället?

6 Comments

  1. Hej! Vilken sötnos! Jag skulle vilja lära mig att göra såna raringar, vart får man tag i materialet? Jag fattar inte riktigt, är det du som driver Kokobello? Säljer du, i så fall, material till de här dockorna? Frågar och frågar, men det är så man lär sig! =)
    mvh Linda

  2. Hej Linda!

    Jag driver KoKoBello. Jag säljer för tillfället inte materialkit men planer finns både för det samt att jag skall anordna workshop/sycirkel där man träffas och syr tilsammans. Vill du veta mer om hur du gör en Waldorfdocka kan du låna eller köpa boken "Sy mjuka dockor (Inbunden)
    av Karin Neuschütz, Kerstin Rehnman". Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *