Farligt men härligt

Farligt är det att sitta uppe på natten och läsa bloggar. Speciellt om råkar hamna hos Erteblomsten. Vilka fina skor. Duckfeet. Danska röda fina sandaler. Såna vill jag ha. Tänk att få gå iklädd ett par röda vackra ankfötter till Valborgsmässoelden imorgon. Tyvärr kommer det inte hända för mig eftersom återförsäljare saknas där jag bor. Men finfina är skorna. Sätter upp dom på önskelistan. Ha en fin helg. Dröm söta drömmar. Kram Anna
P.s. Fotot har jag lånat från Duften av erteblomster. Kika in och låt dig inspireras d.s.

2 Comments

  1. Ja så fina! Köpte också ett par röda skor häromdagen..vad är det med just röda skor tro? Mig påminner det om Madicken då hon ska se valborgselden å tappar en…
    Hoppas att du får tag i ett par röda skor du också:)
    Kram å en fin valborg

  2. Ja, Duckfeet är favoritskorna. De säljs lite överallt här men är ganska dyra… fast nu ska jag nog slå till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *