Små barns liv

Den här boken tyckte jag mycket om när jag var liten. Kommer inte ihåg handlingen. Men bilderna. Jag ser nu att det är favoriten Ingrid Vang Nyman som illustrerat. Jag tyckte det såg så väldigt mysigt ut med alla barn och vuxna huller om buller. Huller om buller lever vi nu med alla våra barn. Varje morgon ligger vi i sängen och läser bok. Kanske läser vi den här. Eller någon annan.

3 Comments

  1. Så otroligt fin! Jag hade en annan bok om inuiter när jag var barn. Den handlade om en liten inuit som blev bortrövad av en elak gubbe, och på slutet får han komma tillbaka till sin mamma och så sitter de där i igoon tillsammans och det ser så mysigt ut och jag bara älskade den. Det var nog den som gjorde att jag bestämde mig för att jag skulle bo i Arktis när jag blev stor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *