Ostajlat

Vår lilla lilla toalett med dusch är det enda rum som helrenoverats i vårt hus. Helt från grunden. Allt togs ut och bort och så började vår kära snickarvän att bygga och fixa. Och se så fint det blev. Rummet är ~ 1,5 x 1,5 m så det var inte så himla lätt att hitta det som behövdes i tillräckligt litet format. På väggarna är det pärlspont som målats med kulturhantverkarnas linoljefärg. Duschen är helkaklad. Fönstret öppnades upp till trapphallen utanför för att få in lite lite ljus i det lilla lilla rummet. Golvvärme drog vi till med också. Inte så väldigt kostsamt i ett så litet rum. Lyx för oss!

4 Comments

  1. Vilket mysigt badrum!
    …och RUTIGT golv!!

    Väntar fortfarande på den dagen jag kan få ha ett efet rutigt golv, men skam den som ger sig! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *