Mammagumman pysslar igen

Det har inte funnits varken tid eller ork. Men lite vid sidan om har det pysslats så smått. Efter helgens utflykt kom inspirationen och orken och också tiden. Eller så gav jag mig tid. Och så blev en docka i alla fall färdig. Mycket nöjd är jag med tyget till kläderna som är ekologisk plysch som jag hittade på Syfestivalen. Håret är från höstens festival och faktiskt av silke. Väldigt rufsigt och busigt och ligger inte alls på plats. Men här är hon i alla fall. En lite blyg viol.

5 Comments

  1. men åh så fin! hur gör man sådana egentligen? vad är det för tyg till ansiktet och kroppen? kan man ta gamla strumpor?
    jag håller på och syr gosedjur ur sagoböckerna om grodan max. det är svårt, men är kul! Kram

  2. Åh, så himla fin. Mysiga vackra kläder också. Sån stil som jag kallar för antropologklädstil :) Alla våra föreläsare klär sig så 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *