Ljusare nu…

Det är inte längre mörkt som i en säck. De senaste veckorna har ägnats åt att sörja och förstå och att arbeta. Webshopen har uppdaterats rätt rejält. Har suttit och lagt in bilder och artikelnummer. Ett litet pillerjobb som passar när man mest vill vara still. Shopen är ju så fin nu också så det är ju en glädje att sitta där och pilla. Och så är det ljust sent på eftermiddagarna. Det känns som om man kommit ut ur en säck. Gnider sig lite försiktigt i ögonen och ser sig omkring. Hoppla la. Hela världen fanns visst där utanför. På lördag är det nypremiär för finfin barnteater med kläder av mammagumman själv. Ingen rövare finns i skogen av Astrid Lindgren. Fick fina recensioner vid premiären för cirka ett år sen. Boka biljetter. Gå och se!

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *