Stickat pysslat och köpt

Är det något jag verkligen skulle vilja kunna som jag inte redan kan så är det två saker. Sticka och klä mig så där lagom bohemiskt snyggt. Hittade denna underbara butik genom vännen Toril. Och jag blir ju så sugen på att sticka och bära såna vackra plagg som i bilderna ovan. Men tyvärr tyvärr så får jag inte till det med stickor och garn. Helgen som kommer är det syfestival och jag kommer absolut att åka dit. Men jag får nog lov att sticka färdigt halsduken som jag investerade i på förra syfestivalen för att kunna tänka mig att köpa nya garner för nya projekt. Tyvärr. Håller på och stickar om för tredje gången. Denna gång lite mindre entusiastiskt av rätt självklara skäl. Så jag får göra som man gjorde när man var liten och blev tillsagd: köpa med ögonen och inte slänga upp plånkan för första bästa helt ljuvligt mjuka garn i det underbaraste färger. Istället har jag köpt mig en kofta från Yllet på postorder. Och så får det vara. Lördagskramar!

3 Comments

 1. Javisst, det säger du nu, men sedan när du väl är där… 😉

  YlloTyll är för övrigt en fantastiskt trevlig butik med väldigt fina garner. Alltid värt ett besök.

 2. vad förnuftig du är ,,,,
  jag har böcker tyger garner som ligger i fina högar å bara väntar..
  Jag skulle aldrig klara av att låta bli att inte köpa en iiten dröm…
  ha det gott
  monika

 3. Söta fina du…jag är inte jätteduktig men jag försöker:) Blir glad att du länkat å tyckte om sidan:)
  Kramar hjärtat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *