Börjar det inte bli lite ljusare nu ändå

Så blev det svinkallt igen. Snö och svinkyla. Men lite lite lite ljusare om mornarna tycker jag att det är. Visst är det så att det är lite lite lite ljusare på mornarna nu än för ett tag sedan. Svinkallt och lite lite ljusare. Tröstar mig med det. Här är en mammagumma som längtar till våren. Så är det.

4 Comments

  1. Visst blir det ljusare, vi går mot ljusare tider.
    Tack för en trevlig stund i ditt Kokbelleo, och skjutsen med.

    Kram
    ACB

  2. Jag med. längtar. och jag är förbannat trött på att gräva fram bilen med en sablar stjärtlapp. Svinkallt också som sagt. jag värmer vetekudden och lägger vid fötterna när jag ska sova. Det är fint det! Kram

  3. Ja jag längtar också nåt vansinnigt…men snart så ser vi de tappra vårlökarna komma upp…å JA det är ljusare:) kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *