Det var väldigt tyst här i huset. Pappagubben har tagit med sig småflickorna på en tur till utgångspunkten. Den lilla del av världen där han kommer ifrån. Där han har sina rötter och sin grund. Hemma är mammagumman och storpojkarna. Vi har det bra vi. Har ägnat dagarna åt arbete och kvällarna till att se på actionfilm och äta skräpmat. Riktigt härligt har vi haft det. Nu är det söndag förmiddag. Tyst och stilla. En massa måsten som ligger på hög. Men så skönt att bara göra inget. Det är viktigt det med.

10 Comments

 1. hej mammagumman…
  så herlig med actionfilm & skräpmat, tjihi…
  så utrolig mange vakre kuddar du har….love it!
  ha en fortsatt fin søndag –
  moaklem

 2. Det är så sant, så sant. Jag har blivit väldigt bra på att skita i måsten och bara chilla på helgerna. Lite städning, handling och sånt får det ju bli emellanåt, men inte varje helg. Nä. Actionfilm och skräpmat är minst lika viktigt.

 3. Instämmer helt och fullt! Och vad roligt att få se lite bilder på hemmet! Det är verkligen vackert, personligt och charmigt som bara den! Söndagskväll-kram, M

 4. Apselut, det är jätteviktigt att bara vara ibland. Spännande att få se lite bilder från huset. Man riktigt ser att det är tyst & stilla.

 5. härliga bilder! gillar särskilt soffan med alla fina färgglada kuddar! skräpmat och film är underbart ibland! kram!

 6. Tack för alla snälla kommentarer om mitt älskade hem. Nu är alla hemma igen. Lugnet är över. Och ordningen är förvandlad till ett lagom småbarnskaos igen. Jag tar mig an uppgiften med nyladdade batterier. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *