Saturday I´m in love – diskbänksrealism a la mammagumman

Ok! Jag är kär. Fast. Hjärtat bankar och slår. Och lite handsvett med. Denna kamera ger mig gåshud. Så lätt och smidig. Vacker och känslig. Ger mig så mycket vackert tillbaka. Så tack för alla glada tillrop. Till Toveb vill jag bara säga att jag inte förstår hur det kan bli så nära men ändå inte mitt i prick för vissa. Dessutom TVÅ gånger. Men vad vore världen utan de som är lite mer sina egna än vi andra. Kram tovebhjärtat. Jag tror du vet att jag bara skojar med dig. Liksom jag skojar lite med mig själv. Ha en skön helg alla sköna människor.

1 Comment

  1. Har du köpt en ny kamera? Berätta! Jag är så nyfiken:)håller på å samlar till en ny kamera nämligen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *