Gott Nytt År

Äntligen! Äntligen nyår! 2010 here I come! Äntligen dags att på riktigt spela bästa sången någonsin. Ta sin käresta i hand och skaka loss på vardagsrumsgolvet. I will be with you again. Yeaaahyeah! Men kan det bli bättre? Ha ett riktigt gott nytt år. I kväll och hela året. Ta hand om dig. Kärlek!

7 Comments

 1. Om jag hade fyra barn skulle inte jag heller hinna läsa. 😉 Nu har jag inga barn och
  styr därmed min fritid som jag vill.
  Självmönstrande garn är jättefint även i barnkläder. Eller i vuxenkläder!
  Vilken slags garn har du köpt?

  Drops har flera mönster för Fabel-garn som blir kul, både för vuxna och barn. Eller vantar!

  Men sockhälar är inte så knepiga som man kan tro. Jag hade också häl-rädsla, men insåg när jag väl testade att det gick riktigt lätt – bara man kommer på vad det är man gör.
  Jag ser fram emot att se resultatet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *