Idag är det dags. Större än julafton!

Idag är det då dagen D. D som i disputation. Klicka på bilden för mer information om den. Vi har ett tufft körschema med fullt ös i butiken. Disputation på dagen. Fest på kvällen och så alla sex familjemedlemmars alla olika behov och aktiviteter på det. Bland annat har vi en födelsedag i morgon att förbereda lite för. Men vad tusan! Denna utmaning skall antas med glädje! Hur många gånger i livet kommer vi att få vara med om något liknande? Det är bara att ta det som det kommer. Ta fram mumintrollet i sig och låta allt lösa sig längs vägen. Önskar alla en fin dag. Själv ska jag jobba på det!

3 Comments

  1. Jag håller tummarna för dig å din dag:) har också en födelsedag här hemma..ska baka två kladdkakor m.m…allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *