Today is the day….. änteligen

Idag är det äntligen dags att få öppna lilla butiken på riktigt. Kassaapparaten kom, alldeles försenad, i går eftermiddag. Men nu är det på plats och allt annat med. Idag blir det kalas. Vi kommer att bjuda på något att äta och något att dricka och något för barnen att göra och så lite finfina erbjudanden på utvalda varor och kanske något annat skoj. Välkomna att mingla loss hos KoKoBello på Nygatan 12 i Södertälje!

6 Comments

  1. Men tänk att det är dags nu alltså! :-)Hoppas det blir en riktigt underbart butiks-öppnings-start för er!

    (Min vän med bäbisen som inte vill komma ut ännu undrade förresten om sjaltips för sin väns räkning (själv har hon fått en trikåsjal av mig att ha nu i början) och jag fick chansen att tipsa om kokobello!)

  2. Wow vilken fin butik! Skrev en kommentar på 14 nov. men kom på att du kanske inte ser den. Önskar dig verkligen lycka till med din mysiga butik!.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *