Ett foto i timmen…

Idag har jag varit hos tandläkaren med småtjejerna. Haft butiken öppen och fixat några små saker som måste fixas. Ätit lunch och fixat ännu mer. Tog en tur till Tom Tits experiment och köpet fina sopkvastar när jag kom tillbaka hade vår fina ljusskylt kommit på plats och så fixade vi lite till. Och så har vi haft kunder förstås också och så kom Lollo på besök. Hem och så iväg på yoga. Och så kvällsfika och så natti natti…

3 Comments

  1. Kul bilder! Speciellt den där med tandgarnityret, haha! Butiken ser så urmysig ut, jag förstår verkligen din lycka över den! Ekologisk gurka, va? Ser ut så på den knöliga konturen…

  2. Tack för fina bilder! Var ligger din butik nånstans? Den ser så fin ut!

    /JennyB73

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *