Någar änglar som flyttat söderut

Var till posten ikväll och regnet, rusket och mörkret och hämtade ut ett paket som kom från Jag Blommar i Piteå. Direkt jag öppnade lådan så spred sig värmen i mitt bröst och ett leende på läpparna. Över förväntan fina är dessa helt ljuvliga änglar med plåtvingar. Nu hänger de i skyltfönstret på Nygatan i Södertälje och sprider frid över alla förbipasserande. Tack snälla Maria. Dom är så välkomna så. Och förresten, tack för jättesnälla och fina kommentarer om butiken. Det värmer ett lite lätt utmattat hjärta det med! Kram Anna

4 Comments

  1. Hej ANna!
    SÅ bra att de hittat till sitt nya hem. och så får vi hoppas att de finns de där nere som vill "adoptera" dem.
    PS. Jag bor i Piteå DS. =)

  2. Kul att de flyttade till dig:)
    Hoppas att det går bra med den nya affären.
    Nu till en teknisk fråga: vet du varför min sida inte uppdateras hos dig? Jag har sett att flera som har mig på sin lista står stilla med samma inlägg trots att de varit inne hos mig efter det inlägget. Är inte det konstigt? Jag är ju dystekniker å fattar inte sånt här…hahhha Allt gott, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *