Men dåså. Då är butiken i princip klar. Det som saknas är en riktig kassapparat med kortläsare och allt. Och lite varor. Idag har vi haft öppet 10-18 och vilket härligt mottagande vi fått. Kunder mest hela tiden. Glada och uppmuntrande tillrop trots hällregn utanför fönstret. Kanske var det för att de kom förbi på vägen till eller från svininfluensavaccinationen hos vårdcentralen runt hörnet? Eller kanske för att vi har en liten trevlig butik helt enkelt? Fint har det i alla fall varit och när jag bläddrar bakåt i bloggen så häpnar jag över hur snabbt saker och ting kan ändra sig. Och ibland faktiskt också till det bättre! Tack för idag. Det har varit en bra dag!

5 Comments

 1. Så gøy med nyåpnet butikk!
  Ergelig at jeg bor langt unna, ellers skulle jeg gjerne kommet en tur forbi:)

  Lykke til videre!

 2. Men åh vad fint och roligt Anna!
  Ser ut att vara, inte bara S-täljes finaste butik utan bland de allra finaste jag någonsin sett!
  Synd att du inte har öppet på söndag, då passerar vi på väg till barnkalas i Järna. Hade ju varit lägligt att få mellanlanda, se det fina nya och köpa present…
  kram

 3. Hej! Vad spännande med ny butik =) Bilden som du har på den ammande kvinnan med barnet hade vi som tavla på väggen i vardagsrummet i mitt föräldrahem, den hänger förresten där fortfarande. Jag tyckte alltid att den var så "pinsam" men när jag ser den nu så är den ju jättevacker!
  Lycka till med butiken!
  Kram Maria

 4. Nu känner man verkligen att det finns anledning att stanna till i Södertälje på väg söderut!! Vad jättefint det ser ut och ni har ett sortiment helt i min smak!

 5. Grattis och lyckönskningar! Jag tror du kommer göra succé med fina butiken! Det skulle vara väldigt kul att besöka dig där.

  Tack för Svantes 1-månadsgrattis, det uppskattade jag! Det ger mig lust att uppdatera min försummade blogg. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *