Den snabbaste veckan någonsin!

Klockan tio måndagsmorse fick vi nycklarna till butiken. Sen har vi jobbat i ett sedan dess. Förutom att jag också jobbat två dagar på mitt vanliga gamla jobb. Vi har shoppat och vi har skruvat och vi har målat och vi har spacklat och tapetserat. Och vi har städat och vi har hämtat varor och vi har lämnat varor och vi har skrattat och vi har pratat och vi har verkligen lagt manken till att få allt möjligt gjort och så plötsligt har vi gjort det. Vi har gjort en alldeles underbar butik. Stans finaste om jag får säga det själv. Kanske inte längre stans minsta butik men fortfarande den med det största hjärtat. Det är jag säker på. För vilka underbara människor jag är omgiven av. Det är bara kärlek och godhet. Så mycket hjälp har jag fått. Allt gått så snabbt att allt liksom redan är nästan klart. Så idag har vi haft öppet. Ingen kassaapparat. Knappt ingen växelkassa och inte ens en miniräknare men kunder ändå. Så det fick lösa sig. Fick växla hos vår granne kebaben och springa ner till gallerian och köpa minräknare och så gick det vägen. Vilken rolig dag. Smygöppet i nya butiken har vi haft idag! Riktigt på riktigt öppet blir det den 28 november med mingel och allt! Välkomna!

9 Comments

 1. Ser ut som om några saker från Jag BLommar kommer att passa hur bra som helst in i den affären. Mysigt!
  KOmmer snart….

 2. Hej
  så fint, lycka till!
  Att få genomföra sin dröm omgiven med stöd å kärlek! ta vara på lycka å njut!
  Önskar dig att allt gott
  Monika

 3. Åh, vad fint det ser ut!! Underbar butik!
  Grattis, vad roligt att du vågar!! Jag är så imponerad över ditt mod! Med det kommer man långt, och så hjälper det ju om man har en god idé, vilket du har!!

  Kram Maribel
  (PS…behöver ni någon timmid under jullovet..?)

 4. Massor av lycka till!!!!! så härligt med allas jobb och mysigt alltihop, vad fint det ser ut jättehärligt
  kram kram eva

 5. Ååh vilken fin butik. Önskar jag bodde nära så att jag kunde komma dit!! Ljuvligt att ha en egen kärleksfull butik fylld med glada kunder. Lycka till på invigningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *