Jag är en mycket lycklig människa

Idag har vi tagit över vår lilla butik på stan. Varit och köpt inredning. Haft en hel hoper trevliga och hjälpsamma ungdomar och en liten mormor till hjälp med att skruva och skruva och skruva. Nu är inredningen på plats och det gick bara inte att hålla sig från att börja använda vårt alldeles eget skyltfönster. Lilla storasyster har skrivit ”flyttar” på skylten och det enda man vill är att få slå upp portarna här på riktigt. Så ivrig man kan vara. Och glad. Lite trött men uppfylld av den där härliga känslan av att jag är en mycket lycklig människa. Och snart med egen butik på stan!

6 Comments

  1. Tihiii! 😀
    Jag bara måste ta mig till Södertälje igen snart. Har inte riktigt varit på humör för långa resor med otåligt 1-åring…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *