God morgon måndag morgon!

Nu blev jag glad! Jag har fått blogaward! Precis vad jag behövde en måndagmorgon som denna. Jag tackar och bugar. Snickrar på uppgiften under dagen och återkommer senare. Tack snälla! Nu känns livet lite lättare! Kram Metamorphosis
I uppgiften när man fick awarden ingick att berätta 10 saker om sig själv. Här kommer alltså tio saker ni inte visste att ni ville veta om mammagumman:
1. Jag hade så mycket hår när jag föddes att jag hade rosett i håret redan på BB
2. Jag är utbildad sömmerska och hattmodist och mitt första jobb efter gymnasiet var som springflicka på Kgl Dramatens kostymatelje.
3. Jag samlar på tyger, spetsar, ty, band och knappar och har en väldigt stor och ganska välsorterad knappsamling.
4. Mitt och pappagubbens gula sekelskifteshus heter DuNord.
5. Jag är inte bara en pysslande bloggare jag är sjuksköterska också.
6. Jag tycker min egenhändigt hemgjorda kaffelatten är den godaste som finns.
7. Min farmor var född 1899. Shoppade allt mellan himmel och jord på Svenskt Tenn och lät sy upp sina finfina klänningar på Märtaskolan.
8. Jag är en slumrande rocker som sjungit i två olika band.
9. Jag har blivit hälsad på av Ingmar Bergman
10. Jag dansade klassisk balett när jag var liten.
Awarden skickar jag vidare till fem av mina favoritbloggare

7 Comments

  1. hihii..ja ibland är man bara lite trög:) tack söta för utmärkelsen..försökte kopiera awarden från din blogg men det gick inte..men jag vet att jag har fått den av dig å det gör mig glad i hjärtat. Å du, vilket spännande å mysigt liv du verka leva! Balett, Bergman, sömmerska, å mycket hår! Å den latten skulle man ju vilja smaka:) kram

  2. Så kul att läsa! Känns som om dina erfarenheter skiljer sig endel från mina. Kanske bara sånt som jag drömmer om, att sjunga i ett band tex…

  3. Hej mammaanna,

    Nu hitta jag awarden. Tack så mycket, det värmer. Nu måste jag fundera på tio saker om mig själv.
    Även fast awarden är väldigt fin så känner jag att det inte är riktigt min grej att skicka den vidare. Jag får lite inbördes beundran vibbar. Jag hoppas att du inte tar illa upp, jag blir verkligen glad och smickrad.Jag lägger nog upp den på bloggen men kommer nog inte skicka den vidare.Jag hoppas du inte tar illa upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *