Ett foto i timman

Mamma har antagit en utmaningen att fota sin dag med ett foto i timman. Jag tänkte låta bilderna tala för sig själv. Kommentarer känns överflödiga. Men jag tycker att bilderna rätt bra täcker in en ensamföretagande medelålders mammagummas vardag rätt bra. Jobbade inte för landstinget denna dag men var på ett besök innaför väggarna så även denna aspekt finns representerad. Titta och njut!

11 Comments

 1. Hej!
  Vilken kreativ idé, den gillar jag!
  Kanske mest för att dina bilder faktiskt är hämtade direkt från vardagen. Mina blir lätt en smula stylade….På gott & ont *L*.

  Sen gillade jag ditt inlägg om provdockan….

  Trevlig lördag!

  //A-M

 2. Hej!
  Tack för kommentar på min blogg.
  Fotot med barnet vid köksbänken slog an en sträng hos mig. För länge sen hade jag små knottar som stod och lekte på samma sätt som du.
  Många hej fr. koftan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *