KoKoBellos ”nya kläder”

Man tar ett fint foto. Och så tar man en stentuff och begåvad tjej. En son. Och så mixar man det och vips: KoKoBello i nya kläder! Stolt och glad är mammagumman. Och vill du ha ovanliga vackra roliga bilder på dig eller ditt barn. Är det bara
  • Maila foto. Betala en liten peng
  • Och låta Lollo göra en vacker bild som du kan få hem i brevlådan eller mailad på fil

En perfekt julklapp. Eller varför inte årets julkort? Eller till farmors, mormors, mosters eller någon annans födelsedag. Eller varför inte använda bilden till att trycka på kläder, handväskor, lakan? Vad du vill! Maila till kontakt@kokobello.se så förmedlar jag kontakten vidare till denna underbart begåvade unga konstnärinna!

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *