Still alive

Såna dagboksanteckningar som den förra skriver man inte ostraffat. Mannen stod på taket och rev av det gamla plåttaket. Hittade universums största myrsamhälle mellan ytter och innertak. Ordningsamma som vi är åkte vi genast med det gamla taket till tippen. Nu har vi lärt oss allt om skillnaden mellan hästmyror och skogsmyror. Tur som var så var det den senare som byggt sig ett bo. Annars hade det varit risk för att hela taket hus och allt skulle komma att käkas sönder. Eftersom vi hade släp åkte vi och köpte kylskåp. Trodde vi ja! För när vi på kvällen bestämmer oss för att sätta skåpet på plats visar det sig vara en frys! Bara att åka och byta på söndagskvällen. Och så var det med det! Aldrig vet man vad dagen har att bjuda på när man vaknar om morgonen. Tur har vi som har goda vänner som dyker upp och hjälper till när vi behöver. Det tackar vi för. Snipp snapp snut så var denna röriga dagen äntligen slut…

3 Comments

  1. For en dag!!

    Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:)
    Jeg kjøper mudden min på Stoff og stil, bestiller det på nettet. Lykke til!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *