Pausmusik

Veckan som gått har gått så snabbt! Vet inte vart den runnit iväg. Loppisfynd har fyndats. Flickornas rum har fixats. Lite piff i sovkammaren. Bärsjalsträff med smulpaj och mys har vi också hunni med. Och så SISTAPLAGGETUTREA i webshopen vilket ger en hel del extra arbete. Men kameran har inte hunnit fram så inga foton finns att visa. Därav pausmusik med denna tokiga musikvideo som visar lite av vad man kan få vara med om på medeltidsveckan i Visby. Årets hit med Patrask var dock Michael Jacksons Billy Jean i medeltida tappning. Jag som annars inte alls kan med Michaels version av sina egna låtar tyckte det svängde rätt bra med pip och trumma!

2 Comments

  1. Har en storleksfråga på en av dina produkter fast hittar ingen mailadress. Har du någon man kan kontakta dig på? :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *