Mammagumman is back in town

Åter hemma igen efter en vecka i medeltida Visby. Så trevligt har vi haft det. Gått på marknad. Lyssnat på musik. Tittat på en massa roliga saker. Själva blivit tittade på. Hälsat på såna vi känner och lärt känna några till. Ätit konstiga saker och goda saker. Haft tjejkväll med tornerspel. Kikat på gyckelspel. Myst på Kapitelhusgården. Bevistat nattlig eldshov. Badat i havet. Haft en skön vecka tillsammans. Helt enkelt.

7 Comments

  1. Fina bilder! Jag har varit där en gång – 1994. Minns stämningen. Fast jag hade vanliga kläder. Ni måste varit så stiliga så när ni vandrade på Visbys gator.

  2. Vi försökte bada Lill-T i havet, men han gillade det inte alls!
    Ser ut som en väldigt mysig vecka. :-)

  3. Vilken härlig vecka ni låter ha haft – och så roligt att få ta del av bilderna – suger åt mig klädinspiration!

    Ett plus för den välmatchande bärsjalen också! 😉

  4. Tack alla! Veckan har gått så fort sedan vi kom hem. Har knappt hunnit kika in i egna bloggen, än mindre kika i andras eller skriva. Har haft tusen uppslag på olika inlägg att skriva men inte haft tiden att sätta mig ner. Men men det är en dag imorgon med! Kram Anna

  5. så mysigt det där såg ut, jag har ju aldrig varit i Visby, men nästa år har jag planerat att vi ska ta en tur dit, så barnen får se visby lite tidigare i livet än vad jag själv lyckats med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *