Charmen med ett gammal hus

När vi renoverade vårt sovrum hittades ett rör i ena hörnet som stack upp en bit över golvytan. Inte så konstigt egentligen eftersom rummet är ett före detta kök till en av de smålägenheter som huset hyste till en början. Troligtvis hade det stått en vask där i hörnet. Eftersom vi inte kände oss i behov av en vask i sovrummet bestämde vi oss för att ta av röret och sätta igen hålet. Pappagubben blev lite nyfiken och rotade runt lite i fyllningen i golvet och hittade ett gammalt gulnat tidningsutklipp. Vi fotade och tänkte lägga tillbaka det. Men så fick mammagumman för sig att bevara det ovan golv. Köpte en ram på IKEA. Ramade in och satte upp det på väggen strax över golvet där det hittades. Artikeln som bevarats berättar att barnavårdsnämnden haft sitt första sammanträde på det nya året och att det efter mötet bjöds på kaffe hos ordföranden lärarinnan fru Carin Cederblad. Fru Cederblad tackades också av pastor Carleman för det plikttrogna arbete som hon nedlagt under det gångna året inom nämnden.

4 Comments

  1. Hej..vad kul att jag hamnat på din blogglista! Blev glatt överraskad då jag inte bloggat så länge! Vacker blogg har du…fina bilder! Må gott:)

  2. Vad spännande och roligt med annorlunda konst på väggen. Det väcker nog nyfikenhet hos många kan jag tänka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *