Mei Tai

BB-Tai är inspirerad av traditionella asiatiska bärhjälpmedel, utvecklad för att passa moderna föräldrars krav. BB-Tai ger ett bra stöd över midja och höfter på den som bär vilket gör att man kan bära även större barn bekvämt länge. BB-Tai har ett integrerat huvudstöd som kan dras upp för att stödja ett sovande barns huvud.

I BB-Tai kan barnet bäras mage mot mage men också på höften och på ryggen av den som bär. BB-Tai är ett mycket bra alternativ för den som vill bära barn på ryggen. Den fungerar också utmärkt att amma i för stöd och diskret amning. BB-Tai erbjuder lång användningstid. Med babyinsatsen som följer med varje BB-Tai kan en nyfödd bäras ergonomiskt från första dagen. Lägsta vikt är 2,5 kg. Samtidigt kan den användas för att bära större barn bekvämt, maxvikten är hela 20 kg vilket betyder att samma bärsele kan användas för att bära t ex en 4-åring på ryggen under en vandring.

BB-Tai är handvävd och sydd inom ramen för Fair Trade i Indien. Kommer i en praktisk axelremsväska med ficka på utsidan samt med en broschyr med utförliga beskrivningar för hur du använder din BB-Tai.Mer bilder på väska och babyinsats hittar du på BB-Tai Pineapple.

3 Comments

  1. Åh, tycker att den verkar spännande den där MTn även om jag mest föredragit sjalar! (sen är ju pineapple-färgen grymt snygg också…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *