Den gistna gamla kroppen

Under året som gått har den gistna gamla kroppen förvandlats till ett under av smidighet (utifrån förutsättningarna då förstås) med hjälp av yoga. I början av sommaren då alla tar tag i projektet hälsa stukades vänster fot så illa att den ej var gångbar under ett flertal veckor. Nu fungerar den att gå på och resten av kroppen har passat på att återigen gistna ihop totalt. Så nu är det dags – projekt hälsa inleds! Dagen till ära med en stavgångstur. Turen fick tyvärr avslutas med att linka hem på en värkande fot. Men inte gav mammagumman upp för det inte utan sedan gjordes några försiktiga solhälsningar. Vilka stramade och drog och liksom knarrade lite precis överallt. Suck. Allt är förgängligt! Men det skall väl gå att bygga upp! Så så får det bli. Denna blogg kommer inte att förvandlas till en yoga- eller tränings- eller viktminskningsblogg men jag ville få det sagt. Lite för att få det ur världen! Nu blir det duscha av!

5 Comments

  1. Du är nog fit igen i ett kick. Har hört det ryktas att det inte tar lika lång tid om man var tränad innan.

  2. Tack för glada hejarop! Det stimulerar. Får nästan lite dåligt samvete för att det inte hanns med något idag. Men då har jag varit till Arlanda, haft butiken öppen, sålt bärsjalar för glatta livet, haft fikabesök av en liten baby med familj, varit och handlat, städat lite ute, lagat mat och ätit potatis och jordgubbar från trädgården istället! Men imorgon är en annan dag….Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *