Och så vips ett nytt sovrum!

Mammagumman och pappagubben har sovit inhysta i ett litet mellanrum fyllt av olika väggfasta hyllor och annat som inte använts till annat än dammsamlare. Första veckan på gemensamma ledigheten ägnades åt att riva ut det väggfasta, riva ner tapeter, slipa, måla, tapetsera och sätta nya lister och inte minst sätta upp en fin fönsterbräda. Det mesta var färdigt till mammagummans födelsedag så hon ser det som årets finaste present. Nu nannar vi kudden i en sobert ljusgrå sovkammare med lister 40 cm upp på väggen och endast favorittavlorna på väggen! Värmen har kommit under veckan och skönt är det att kunna sova med fönstret öppet övervakade av en liten tjock buddha, en gravid gudinna och bebisens alla gossedjur!

11 Comments

 1. Härligt att så vips få ett nytt fint sovrum, jag förstår att du är mer än nöjd! Blir många vackra drömmar där!♥

 2. Tack för fina kommentarer. Speciellt om rosorna. Klart man var nöjd och glad hela födelsedagen när man fick såna på sängen på morgonen. Ha det bra i värmen! Kram Anna

 3. Hej, hej och tack för dina rara ord inne hos mig :)
  Så ni har också löstagbara innanfönster. Vi är ju inte så många som har kvar det längre. Jag håller helt och fullt med dig om att lika skönt som det på våren är att plocka ur innanfönstren är det att på hösten sätta in dem och känna hur ombonat och mysigt det blir.

  Ser att ni har en butik med de uuuunderbaraste barnsaker också. Hade jag haft bebis nu skulle jag köpt en Beco bärsele på direkten! Ser ju enkel och bekväm ut.
  Jag köpte en bärsjal när min gosse var nyfödd men tyvärr lärde jag mig aldrig att knyta den riktigt bra så jag sålde den och köpte en Baby Björn istället. Så synd att jag aldrig blev vän med sjalen för det hade nog varit det mysigaste att bära honom i en sån.
  Mycket annat gottigt för småbarn ni säljer också!

  Ha en fin dag!
  Kram, Carina

 4. Ah! Vad synd med sjalen. Det är supermysigt, men man kan behöva lite coaching, så alla mina kunder får en grundlig genomgång vid köp och är välkomna åter med barn och sjal för tips och råd om det bökar till sig. Kul att du gillar min lilla shop! Kram anna

 5. jag är verkligen ingen husmänniska, men ditt hus är så fint att jag nog blir lite avis ändå. skrattande buddhor och gravida gudinnor är bra. själv har jag en allvarlig hera-mask som möter besökarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *