Blommande rosor om fredagen

Här kommer lite rosor från mammagummans rosenrabatter. När vi flyttade in fanns här färdiga rabatter med rabattrosor och en stor klängros. Sedan dess har mammagumman samlat på gammaldags buskrosor som älskas för dess doft och gammaldagsa charm. Just nu blommar de flesta men det finns några till som inte slagit ut i blom än och som med många fina gröna knoppar lovar att det snart kommer mera! Dagen till ära njuter mammagumman av att det arbete som lagts ner från miniminiynkeros till praktfullt blommande buske nu har gett resultat! Hon går där och sprätter längs rabatterna och nosar med näsan i vädret. Nästan lite mallig tror jag bestämt att hon är!
P.s. Andra rosor att njuta hittar du hos Roses and Stuff! Kram Anna

8 Comments

  1. Så fantastisk fine roser! Nå ble jeg helt misunnelig. Her i nord er det bare knopper enda, ingen blomster..

  2. Och jag tycker du är mallig med rätta! Att få små ynkerosor att trivas är verkligen något att vara glad och stolt över!
    Katarina

  3. Man tackar! Ynkrosorna köpte jag på odla.se och dom var verkligen bara små pinnar när dom kom. Jag försöker att inte ta detta med trädgårdsintresset allt för allvarligt. Det som går det går och det andra låter jag vara och tydligen så trivs buskrosor i vår trädgård. Tur för mig! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *