Syprojekt

Vid sidan om allt annat här i livet har mammagumman börjat sy lite i smyg. En mönsterskatt från 60-talet har hamnat i min ägo. Tyger som legat till sig i tygskåpet har fått komma i dagen och symaskinen har dammats av. Här är några små glimtar av vad som pågår. Mer bilder av resultatet kommer inom kort. Tyvärr har mammagummans små labels blivit försenade pga ett litet administrativt misstag från mammagummans egen sida. Funderingar pågår nu om detta kan säljas via Signerat eller webshopen? Det kommer i alla fall dyka upp i butiken!

3 Comments

  1. får man önska sig några luftiga blusar/skjortor i bomull? :-)
    jag vill också sy, men just nu känns det inte så prktiskt att hiva fram symaskinen med en nyfiken 9-månadrs som ska undersöka allt…

  2. Ja, det kommer nog att gå bra! Jag hade nästan tänkt göra så att jag syr upp några förslag och så kan man sedan välja modell och tyg själv och få uppsytt! Storleken på lillans vårgarderob som favoritmönstret heter är strl 77 (1-2 år). Även sånt ändras med tiden! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *