Kepsar

Med stukad fot satte sig mammagumman sin bak. Men sysslolöshet ligger inte för henne. Istället passade hon på att förverkliga några gamla syprojekt som blivit liggande alldeles för länge. Här är ett liten keps modell amerikansk lokförare. Instuderingen av modellen gjordes på Beyond Retro när mammagumman, pappagubben och några av barnen var på tur till storstaden för några veckor sedan. Kepsarna är rätt tuffa på och skyddar ögonen mot den värsta solen. Har sytt i lite olika tyger och med olika mycket fluff på huvudet. En med så mycket fluff att den nästan ser ut som gamla tiders nattmössor för gamla damer. Fniss! Denna har lite mer Beatlesstuk med paisleymönstrat tyg. Sitter som en smäck!

8 Comments

  1. Du är verkligen så himla duktig på att sy!!
    Bli designer vetja!!
    Tjänar nog mycket mer än en syrra på S-tälje…

    Kram

  2. Tackar! Tyget är ju nästan allt! Detta är så himla snyggt och det snygga kom verkligen fram när det blev en keps av det. toveb, ibland känner jag mig så knasigt meriterad. Jag är faktiskt utbildad hattmodist en gång för länge sedan, men kunskapen har legat i träda i allt för många långa år. Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *