Mors dags presenter

Mammagumman hade lite otur och trampade så illa med lilla foten att den nu är dubbelt så stor mot vad den brukar, i stort sett oanvändbar samt inslagen i ett vacker paket med lite lätt oddmollytouch (om jag får säga det själv). Tur som är så var hon flitig som ett bi hela dagen innan och ordnade med en hel massa bestyr i trädgården så det känns rätt lugnt ändå. Och naturen är nådig och bjuder på den vackraste vallmon i blom som någonsin skådats och den är stooor! Mammagumman önskar fin mors dag till alla fina morsor och alla andra fina med för den delen. Kram

4 Comments

  1. Oj, vilken otur! Hoppas att du blir kry och rask snart igen! Tack för den finfina morsdagsblomman!♥

  2. Osis på självaste morsdag!
    Men snyggt med rosetten!
    Jag missade alldeles att det var morsdag eftersom vi idag flög hem från en två veckors semester på rhodos (har förprog. inlägg för att inte visa att jag varit bortrest =)
    Kul att du tittat in till mig då och då när jag varit borta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *