9 Comments

  1. Åh, vilka fina kläder! Hoppas och önskar att jag också får en liten snart, då kommer jag och hälsar på i din webbshop!♥

  2. ha! de där leggingsarna (eh?) har vi också. fast de är väldigt vida i midjan på lilla T.

  3. Tack för snälla kommentarer! Det är kul att ha möjlighet att sälja det utvalda. Vildängeltröjan är i väldigt skön ulltrikå med riktigt vackert fall och dessutom finns dom bara i begränsad upplaga! Och toveb, leggingsarna är i strl 62/68 och passar först nu vid ett års ålder. Så där har lille T något att se fram emot till ettårsdagen ;). Kram Anna

  4. Välkommen hit Jenny! Jag tycker dina grejor är jättefina dom med. Och Maria, klart att dina barn är Vildänglar! Det har jag förstått för länge sedan, jag följer ju din blogg ;)! Kram Anna

  5. vilken tur! vi har storlek 74/80 i våra leggingsar. då kan han väl ha dem vid 2 års ålder. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *