Charmen med ett gammalt hus…

Nu har värmen kommit. Kvällen har ägnats åt att ta ur innerfönster på övervåningen där luften stod helt stilla. Städa, putsa och feja. Men nu går det att vädra och ljuset kommer att kunna flöda. Det är värt varje minut. Nu blir det att pusta ut ett litet tag innan det är dags att krypa till sängs.

2 Comments

  1. Ja, gamla hus är underbara….bodde tidigare i ett hus från 1933 och jag älskade det och den fantastiska trädgården! Nu bor vi ett hus från 1974 inte så supercharmigt precis, men praktiskt och så får vi alla plats….drömmen finns dock om ett gammalt hus någon gång igen!♥

  2. åh har ni sånadär helt fantastiska fönster, jag bodde i en lägenhet en gång med såna fönster, vilket ljusinsläpp, går inte ens att jämföra med dagens fönster!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *