Rainy day


Vad gör man en regning dag i maj? Jo man vårstädar garderoben förstås. Mammagumman och pappagubben har sån tur att det fanns en skrubb med fönster som passar alldeles utmärkt som klädkammare här i huset när vi flyttade in. Allt som behövdes var att ta bort en heltäckningsmatta, sätta upp några hyllor och ställa in två gamla byråer och vips: en dress-in-closet i värsta chica sjabbiga stilen med pärlspont, rått trägolv och lite lagom bedagad charm. Ett av mammagumman favoritskrymslen i älskade huset! Och nu är den nystädad också!

2 Comments

  1. mammagumman

    Klänningen med blommor är väl fin, Siri? Min farmor sydde den till min fars syster. Yngsta dottern fick den i present när hon föddes. På måndag fyller hon ett år och då kommer hon kunna ha den på sig! Ha en fin dag! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *