Helgbestyr

Helgen har varit strålande och idag har vädret varit likaså. Mammagumman har ägnat en hel del tid åt varuhuset KoKoBello. Städat och fixat och donat och grejat. Om några veckor har vi haft vår lilla pärla i två år! Och oj vad vi lärt oss på vägen och kul har vi också haft det även om det innebär en hel del extra sysselsättning! Känner mig så himla stolt över att vi fixat att starta och driva en liten gårdsbutik med utvalda varor för små barn och deras föräldrar. Precis det som vi ville! Bjuder på lite bilder från den nystädade och nypiffade butiken som ligger i en fd tvättstuga i ett uthus här hemma på vår gårdsplan. Välkommen in om du har vägarna förbi! Eller ta en titt i vår webshop där vi har en massa varor till presentpriser för att vår fina lilla 2-åring!

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *