Blooming friday

Nu har mammagumman studsat runt i cyberspace igen. Hittade via här&nu till blooming friday hos rosesandsuff. Några ord och en eller ett par blommiga bilder som beskriver vad jag njuter av just nu, är allt som behövs. Plus en länk till Mister Linky längst ner på sidan så att alla lätt kan hitta min Blommiga fredag. Blommig bild finns. Och vilka ord beskriver vad mammagumman njuter av just nu? Att leva och vara vid liv! Tack för det! För vad vore alternativet? Ingenting alls! Mammagumman får njuta av det som bjuds och ta emot livet som det är. Och det ska göras idag. Trots allt projekt som ligger och puttrar och inte hinns med så ska livet njutas i fulla drag just idag! Godmorgon vackra liv & tack för att du finns!

7 Comments

 1. Jag är också glad över livet! Man får inte glömma bort att glädjas över det lilla!!
  Mina vallmoknoppar är sibisrisk vallmo, de blommar tidigt. Jättevallmon är bara blad ännu…

 2. Härlig och sund inställning! Lev och njut av nuet man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn!
  Ha en härlig helg!♥

 3. Hej
  så kul att du hittade till mig så kom jag hit!
  det är så sant det du skriver…
  Det är roligt med blommande fredag!
  Nu ska jag kika runt lite
  Ha det gott
  Monika

 4. Hej och välkommen till nya besökare! Och tack för fina blombilder i era bloggar! Sibirisk vallmo, så fint! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *