Nattlig blommning

Hela dagen tänkte mammagumman att hon skulle fota sina vackra blommande fruktträd. Men tiden ägnades åt annat. Att handla mat. Hämta och lämna på kalas. En tur till fröhandeln. En kvällstur till det stora möbelvaruhuset. Ta en fika, göra av med tid och titta på folk. Men så när maten var äten och huset är fullt av tonåringar och sovande små smyger hon sig ut med kameran i mörkret. Ingen lätt uppgift att fotografera fruktblomster i natten men det blev rätt effektfullt. Lite som en dyr engelsk tapet, tänker mammagumman förnöjt, lite ovanligt i alla fall.

6 Comments

  1. Jag känner igen det där att vilja något annat men vara tvungen till vardagens måsten. Tur att du tog din tid till konstnärlighet för bilden blev så vacker.

  2. Tack för snälla kommentarer. Vad kul att ni tycker om bilden! Kanske en ny trend? Fruktblomster i natten? / Kram Anna

  3. Ja så blir det ibland, manhar vilda planer, sen så händer inte så mycket mer av planerna, men du fick ju en massa annat gjort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *