Hemmapyssel

Igår var en himla trevlig dag. Egentligen skulle mammagumman städa hade hon tänkt. Men det är ju så himla tråkigt och det gör man ju dessutom jämt. Istället påbörjades en massa pysselprojekt som även gick att slutföra på en och samma dag! Det ena är en hall på nedervåningen som behövde någon slags förvaring av kuddar och filtar som används när vi sitter ute. Det andra är flickornas rum som bara blivit stående sedan vi bytte rum med dom för någon månad sedan. Efter det att möbler bytt plats slog mammagumman en lov på Blocket och hittade det vita skrivbordet för 0 kr mot att det hämtades samma dag! På köpet fick pappagubben och lilla storasyster med sig tvåvåningsdocksängen. Så fint det blev!

12 Comments

 1. Vad fint ni har det!
  Tack för utmaningen :) Känner mig lite orkeslös för tillfället…. tyar inte just nu. Det var kul att läsa din! Ha det fint. :0)

 2. Ni har ju det vackraste hemmet ever! (Och jag har kommit på hur jag ska kunna kommentera här: från mobilen!)
  Och utmaningen… Tack för att du tänkte på mig. Ska ta mig samman och anta den snart, hoppas jag.
  Kram

 3. Hej Mammagumman!
  Så roligt att du hittat mig så att jag kunde hitta dig =)
  Gillar din blogg, hamnar bland mina favoriter direkt! Känner igen mig i att vara kokkobello!

 4. Vakkert hjem og fin blogg.
  Og takk for hyggelig omtale i forrige innlegg:)
  Legger deg inn i min bloggliste også!

 5. Hej!
  Tack för din gulliga uppmuntrande hälsning hos mej :)

  Grattis till dina fina blocket-fynd!

  MiA

 6. Skrivbordet är underbart, precis ett sådant letar jag efter till min stora dotter.
  Och gratis, grattis till nyförvärven :)

  Kram på dig,
  Drömma-Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *