September

Finaste @garnapa i SVTs gomorronsoffa. Följ henne på Instagram, vettja! 
Årets höstmarknad på Skillebyholm var fullkomligt fantastisk. Underbart väder, en massa fint att se på och överväldigande många besökare i vårt marknadsstånd. Jag köpte mig ett vackert tyg och lite annat smått och gott. Detta är ändå den bästa marknaden måste jag säga! 

Veckan efter har gått med rasande fart inte minst för alla paket som skall skickas och för alla underbara leveranser av allt möjligt fint till butiken. Ekologiska vinterstövlar som man själv vill krypa in i. Ullkläder inifrån och ut. De vackraste bärsjalar, bilder från ljuvliga Liekeland och mycket mycket mer. 

Och så har det varit skolans dag och tandläkarbesök och lösa tänder och utflykt med skolan och allt sånt som hör 6-års livet till. Till helgen börjar bästa cirkusskolan på Cirkus Cirkör och livet rasar vidare!

Glöm inte att du #ägerdinröst förresten. Så gå och rösta för demokratin nu på söndag! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *