Sommarkänsla

Jag vet inte vad ni tycker om på sommaren. Men jag tycker om lugn och ro. Resor. Att vara med familjen. Improvisera och hamna på fantastiska platser så där lite av en slump. Och så tycker jag om kusten. Havet och närheten till kontinenten. Bron över till Köpenhamn. Danskarna med sin öl och sitt tivoli och allt det där. Sol är bra men det går fint med regn med. Regnjacka och stövlar och blåst och salt i ansiktet. Just nu smygkikar jag på bilderna hos danska Kleinsmekker och drömmer mig bort en smula.

KRaMaR FRåN MiG

6 Comments

  1. Åh du har gjort om din blogg…så fin den blev! Verkligen!
    Hoppas att din sommar är just som då där lugn å fin som du beskriver…själv sitter jag i trädgården och bloggar i skuggan av ett träd..inte så tokigt. Ska snart packa iväg med min symaskin å förhoppningsvis byta in den å köpa en ny. Å sen ska jag sy tänkte jag..när vädret är lite fult eller på sena kvällar. Väskor å barnkläder står på tur!
    kram!

  2. Tack för snälla kommentarer och tips till trevlig dansk blogg. Ha det fint i sommarvärmen mina fina vänner. KäRLeK!

  3. Vilka härliga bilder!

    (och om det en vacker dag blir något fler bäbis i detta hus så ska jag definitivt sy oss en kleinsmekker-inspirerad ringsjal!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *