Livet går vidare

Så fyller man år i år igen. Över halva livet har jag levat om man ser till medellivslängd för kvinnor här i landet. Och det käns faktiskt helt ok. Det känns som om jag blivit så gammal att jag med lätthet kan lämna hoppet om evig ungdom bakom mig och gå in i en ny fas. Medelålder låter så trist. Och det har jag varit så länge redan. Det känns mer som lugn och ro. Glädje och tacksamhet. Tänk om jag har lika mycket kvar. Mitt liv har varit långt och lärorikt hittills. Och att då få lika mycket till. Det känns faktiskt helt fantastiskt. Finemang helt enkelt!
KRaMaR FRåN MiG

8 Comments

  1. Tack Anna för kommentaren i bloggen. Jag fnissade lite. Det är ju du som lärt mig hur jag ska göra för att få till ljuset. Överexponeringsknappen. Kram!

  2. Tack för alla GRATTIS! Hade en riktigt fin dag. Familjen firade mig stort med mycket kärlek. @Lotta, det gäller ju att fånga motivet också. Och det gör du bra. Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *