Vittt och brett

Om sommaren läser jag inredningsbloggar. Vita hem. Nyskurade golv. Stärkta gardiner. Blanka ytor och så en liten klädsam blomma för säsongen någonstans på ett bord. En drömsk tillvaro långt från småföretagande fyrabarnsmamas tillvaro. Bloggarnas blanka ytor väcker i mig ett starkt behov av att städa. Eller rättare sagt att få mitt hem städat. Jag drömmer om en vacker fe som kommer och skurar av hela hemmet. Målar om köksgolvet och lämnar ett skinande rent hem efter sig. Men realisten i mig säger att den lyckan endast varar ett kort tag. Sedan tar mjölkfläckarna, gräs och grus och brödsmulor över igen. Nej, jag bestämmer mig för att drömma om härliga cykelturer istället. Helst på en Christianiacykel. Till en liten strand inte långt här ifrån. Och ett litet svalkande kvällsdopp i ljumma sommarkvällen.
KRaMaR FRåN MiG

1 Comment

  1. Jag håller med. Enkelt, vitt och mycket luft. Få saker. Lätt att andas. Men som du säger, cykelturer och kvällsdopp, det är också sommar. Sommar som finns kvar i kroppen. Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *