Aprilväder….

Mammagumman bär på en skatt. Samlingar från svunna tider. Skatten har följt med genom livets alla möjliga och omöjliga skeden. Flyttat har skatten också gjort många gånger. Nu bor den i butiken. Den består av knappar och band och lite andra små saker. En dag som denna med riktigt skitigt aprilväder och ro i själen finns tid att pyssla om lilla skatten. Och någonstans känner jag hur det bubblar i mig. Lite som våren som är på väg. Det finns så mycket idéer. Så många projekt som ligger och vilar. Och det är en skatt. Det med.

3 Comments

  1. Ja, en skatt verkligen vad det är!! Jag längtar efter den där känslan av förväntan inför att ta itu med något kreativt och roligt.

  2. Härligt att ha en skatt att ösa ur…låter fint!
    Lycka till med skattleatndet å utforskandet! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *