Ett stort tack vid dagens slut!

En sån fantastisk kväll. Efter en otroligt rolig dag. Tacksamhet känner jag. Tack till min underbara familj. Pappagubben och alla barnen. Mina fina syskon och mina föräldrar. Tack för att ni gör allt detta möjligt på alla möjliga sätt och vis. Tack snälla fin Lollo. Lilla Tobias och stora Fanny. Tack alla fina bärsjalskompisar och tack alla andra vänner som säger så snälla saker, hejjar på eller bara finns till. I detta och i andra delar av livet. Tack alla roliga bloggmänniskor som inspirerar och ger styrka. Tack alla ni som kom idag och alla ni som kom en annan dag eller kommer att komma en helt annan dag till min lilla butik. Min lilla ögonsten. Faktiskt ett av mina livs drömmar. I många många år har jag drömt om att ha en liten butik som denna och nu är den här. Tack livet. Och ett litet tack till mig själv för att jag hållit fast vid min dröm alla dessa år. Och för att för att jag nu bestämt mig för att förverkliga den. Tack för alla fina blommor och lyckönsningar. Jag tar allt till mitt hjärta. Mitt hjärta som just nu svämmar över av tacksamhet och kärlek. Tack alla underbara människor. Ni är helt enkelt bäst! Tack!

6 Comments

  1. Du får allt vara lite generösare mot dig själv och ge dig ett STORT TACK istället. Det ser fantastiskt ut!
    Jag ser fram emot att besöka den och dig någon gång i framtiden.
    kram!

  2. Jag blir rörd över att läsa det du skriver. Ja! Man måste följa sina drömmar, jag måste komma ihåg det själv också. Kram och jättestort GRATTIS!

  3. Åh vad roligt det är att läsa om butiken och om drömmen som blivit verklighet. Det ser så fint ut på bilderna, någon gång ska jag försöka ha vägarna förbi!

  4. åh, vi hade så gärna velat komma på ditt öppningskalas! härligt att hör aatt ni hade det lika underbart som vi under palmerna och apelsinträden :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *