HöstLove

Kärlek vid första ögonkastet var det när jag fick ögonen på den här ljusstaken ute i cyberspace. Det var något med den som bara grep tag i mitt hjärta och skrek – köp mig köp mig! Kan det varit den lite gammaldagsa kitchiga känslan? De glada färgerna? Eller dom tokiga småfåglarna? Troligtvis allt det härliga tillsammans! Köpt blev den i alla fall och nu pryder den sannerligen sin plats mitt på nyrenoverade matbordet. Lovely!

9 Comments

 1. hei –

  å, hvilken søt sak du har kjøpt deg! nydelig!
  og så har du en skjønn blogg med masse av sjarme og personlighet, her likte jeg meg godt!
  klem fra moa

 2. Miranda min ängel – länk till köpstället finns till höger.

  Hej Moa – tack det samma, en fin blogg har du.

  Liten krubba – extra pengar dök upp och sjalar har jag ju redan..;)

  Kram till alla en mulen onsdag. Allt gott! Love Anna

 3. Den där har jag också sett och blivit sugen på! Allt med färg och djur tilltalar mig. Det gör en glad, eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *