Bråda dagar

Om några få veckor är det dags att skola in pluttan på dagis och sedan trava in i vardagen igen. Innan dess är det mycket som ska ordnas med. Butiken skall städas. REAn skall avslutas. Nya varor kommer och ska fotas och läggas ut i webshopen. Marknader ska vi också klara av. Waldorfdockor ska sys. Nya beställningar läggas in för framtiden. Allt huller om buller och med alla barnen i en enda röra. Idag har vi haft lillalollo här och fotograferat och det är alltid lika fint. Väntar otåligt på allt som ska hända!

p.s. På bilden syns en Didymos Indio cashmeresjal som väntas in i butiken alldeles strax! d.s.

2 Comments

  1. Var rädd om dig i alla måsten:) å jag tycker att du hade ett fint inlägg på min blogg..Pepping – javisst! Må gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *