Sommarens slut

Sommaren är kort och det mesta regnar bort. Känns det lite som idag. Regnig lördag. Pelargonerna som stått ute har sönderregnade rötter och behöver torkas upp för att kanske eventuellt kunna överleva. Men då kommer sköna hösten. Och gladiolus kommer som en gåva. Och så väntar september bakom hörnet med konstrunda och mysigaste marknaden. Det känns gott och inte alls speciellt svårt. Ska försöka ta tag i den här känslan och spara på den och ta fram den lite längre fram om det behövs.

2 Comments

  1. Hej Anna, tusen tack för dina värmande ord på min blogg, fint att se bilderna från Visby. Gamla minnen vetdu 😉 Kram Malin

  2. Åh, gladiolus odlade jag alltid i min egen rabatt när jag var liten. Det påminner om spetsar och finporslin… Väldigt mysig blogg i övrigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *